Zwem4daagse

Kom zwemmen tijdens de Zwem4daagse in Coevorden!

Eindelijk mag en kan het weer!! Na twee jaar geen Zwem4daagse te hebben georganiseerd i.v.m. corona, gaat het dit jaar eindelijk weer gebeuren! Ook dit jaar vindt de Zwem4daagse weer plaats in de herfstvakantie en in de Swaneburg in Coevorden (adres: Pampert 2) . Het zwembad wordt versierd in de Zwem4daagse stijl en op vrijdagavond is er een zwemdisco! 

meld-je-nu-aan-button

Wat is de Zwem4daagse?

Tijdens de Zwem4daagse zwem je elke dag een bepaalde afstand. Hoe ver je moet zwemmen is afhankelijk van je leeftijd. Deelnemers kunnen op de volgende dagen hun baantjes zwemmen: maandag t/m donderdag tussen 7.00 uur en 10.30 uur, 12.00 uur en 13.00 uur en tussen 18.00 uur en 19.30 uur. En op vrijdag kan er gezwommen worden tussen 9.00 uur en 10.30 uur, 12.00 uur en 13.00 uur en tussen 18.00 en 19.30 uur. Kinderen tot 10 jaar zwemmen elke dag 250 meter (dat zijn 10 baantjes) en kinderen vanaf 10 jaar en volwassenen zwemmen elke dag 500 meter of meer. Zwemmers kunnen tussendoor een dag rust nemen of alle vijf dagen zwemmen.

Meedoen

Als je je aanmeldt voor de Zwem4daagse krijg je een deelnemerskaart. Deze kaart lever je voor het zwemmen in. Dan ga je het water in om je baantjes te zwemmen. Als je klaar bent met zwemmen, dan wordt je kaart afgetekend. Op deze manier kan er gekeken worden of je alle 4 dagen hebt gezwommen. Je kunt zwemmen van maandag 17 t/m vrijdag 21 oktober 2022.  Als je 1 dag niet kan, kun je de 5e dag gebruiken als inhaaldag of je zwemt ze gewoon allemaal. Je kunt je digitaal aanmelden via de website van de Plons, maar ook op de Zwem4daagse site en via de QR code op de folder. Daarnaast kun je een kaartje kopen in zwem- en sportaccommodatie de Swaneburg. De kosten voor de zwemvierdaagse bedragen €10,-. Daarnaast zijn er meer activiteiten buiten het zwemmen om. Zoals een springkussen, een kleurwedstrijd en een sjoelwedstrijd. 

Activiteiten

Aansluitend aan de Zwem4daagse worden er leuke activiteiten georganiseerd! Op vrijdag is de altijd gezellige disco. Deze disco wordt dit jaar georganiseerd en mede mogelijk gemaakt door de Swaneburg. De kosten van de disco worden voor deelnemers van de Zwem4daagse betaald door de Plons, andere belangstellenden betalen €3,- per persoon.

DagActiviteit
MaandagSchatduiken
DinsdagWaterpolo clinic
WoensdagLoopmatrace
DonderdagMatten in het water
VrijdagDisco

Medaille en oorkonde

Iedereen die meezwemt met de Zwem4daagse, krijgt een mooie medaille en een oorkonde. Deze worden op donderdag- of vrijdagavond uitgereikt. Wanneer je deze ontvangt, ligt er maar net aan welke dag de 4e dag is dat je zwemt. 

Wij hopen jullie allemaal te zien tijdens de Zwem4daagse op maandag 17 t/m vrijdag 21 oktober 2022!!

zwemvierdaagse_logo