Zwem4daagse

Kom zwemmen tijdens de zwemvierdaagse in Coevorden

Ook dit jaar organiseert de Coevorder Zwem & Waterpolo vereniging De Plons weer de zwem4daagse in De Swaneburg in Coevorden. Maar dit jaar wordt het nog leuker. Het zwembad wordt mooi versierd en op de vrijdagavond is er een zwemdisco! De activiteitencommissie van De Plons is al druk bezig met de voorbereidingen.

meld-je-nu-aan-button

Wat is de zwem4daagse?

Tijdens de zwem4daagse zwem je elke dag een bepaalde afstand. Hoe ver je moet zwemmen is afhankelijk van je leeftijd. Kinderen tot 10 jaar zwemmen elke dag 250 meter, dat zijn 10 baantjes. Kinderen vanaf 10 jaar en volwassenen zwemmen elke dag 500 meter, dat zijn 20 baantjes. Je mag tijdens het zwemmen altijd even rusten, maar je mag niet uit het water gaan. Dan moet je weer helemaal opnieuw beginnen.

Meedoen

Als je je aanmeldt voor de zwem4daagse krijg je een deelnemerskaart. Deze kaart lever je voor het zwemmen in. Dan ga je het water in om je baantjes te zwemmen. Ben je klaar met zwemmen dan wordt je kaart afgetekend zodat ze op het einde van de week kunnen zien dat je alle 4 de dagen mee hebt gedaan. Je kunt zwemmen van 21 tot 25 oktober 2019 zwemmen en kun je 1 dag thuis uitrusten. Of gewoon lekker alle 5 de dagen gaan zwemmen. Maar er tellen dan maar 4 dagen mee. Of als je 1 dag niet kan gaan, kun je de 5de dag gebruiken als inhaaldag. Je kunt je digitaal aanmelden via de website. Daarnaast kun je een kaartje kopen in zwem- en sportaccommondatie de Swaneburg. De kosten voor de zwemvierdaagse bedragen €10,-.  Tijdens de activiteiten mogen ook buitenstaanders deelnemen; toegang €3,-.

Activiteiten

Er kan vanaf 18:15 uur gezwommen worden, aansluitend worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd!

Dag Activiteit
Vrijdag Disco

Medaille

Als je de eerste keer hebt meegedaan aan de zwem4daagse krijg je op het einde van de week een hele mooie bronzen medaille in de vorm van een ster. Hier hangt een vaantje aan zodat je je medaille kunt opspelden of thuis ophangen. Je moet goed onthouden hoe vaak je meedoet, want als je voor de tweede keer meedoet krijg je een zilveren medaille. En daarna krijg je zelfs een gouden medaille.
zwemvierdaagse_logo