Waterpolo jeugd

Het tijdelijk sluiten van ‘’de Swaneburg’’ heeft ook consequenties gehad voor het aantal leden van ‘’De Plons’’ jeugd waterpolo. Door dreiging door de sluiting van het zwembad zijn wij een deel van onze jeugd waterpolo leden jammerlijk kwijt geraakt.

Voor het seizoen 2013 – 2014 hebben wij in ieder geval voor dit seizoen gezamenlijk een oplossing gevonden door  een StartGemeenschap aan te gaan voor de jeugd met Moby Dick uit Schoonebeek.
Dit houdt in dat de jeugd van ‘’Moby Dick’’ en de jeugd van ‘’De Plons’’ dit seizoen samen zullen trainen en spelen.

Dit alles heeft tot gevolg dat wij dit jaar een prachtig aantal van vijf teams hebben kunnen inschrijven, te weten: jeugdteams van onder de 17, twee teams onder de 15, onder de 13 en onder de 11.

De jeugd waterpolo wordt getraind door een enthousiast team van 5 jeugdige trainers, die merkbaar plezier en gezonde prestatie drift bij onze kinderen opwekken. Trainen is opgedeeld in twee trainingen in de week, een training conditie en zwemtechniek en een training waterpolo techniek en samenspel.

De oudere jeugd van onder de 15 en 17 spelen volle – wekelijkse – competities en de jongere jeugd van onder de 11 en 13 spelen eens per maand een toernooi middag (3 wedstrijden) in een zwembad in de buurt.

Heb je interesse in deze mooie tak van sport kom dan eens vrijblijvend kijken op dinsdag avond van 18 – 19 uur in de Swaneburg of op zaterdagen tussen 10.45 en 13.00 uur in het zwembad in Schoonebeek.
En uiteraard ben je net zoals bij het zwemmen van harte welkom om twee dinsdagavonden gratis mee te poloën van 18.00 – 19.00 uur.

Voor meer info kun je altijd contact opnemen met Erik Kruk de coördinator SG De Plons- Moby Dick op 06 53 18 44 62.

 

Mini-polo